Eurogamer.dk

Nuværende PSN-spil udebliver fra PS4

Måske er det en god idé at beholde sin PS3

Dine nuværende PSN-spil følger ikke med, når du køber en PS4.

Det bliver desværre ikke muligt at bevare hverken digitale indkøb eller gemte spil, når du engang skifter den nuværende Playstation 3 ud med Playstation 4. Den nye konsol vil ifølge Sony-chef Shuhei Yoshida ikke være i stand til at downloade digitale spil fra den nuværende generation.

I stedet må nostalgiske oplevelser bero på den annoncerede streaming-tjeneste, hvor Sony vil tilbyde et begrænset oplag af ældre Playstation-spil.

Yoshida offentliggjorde det kontroversielle udspil til Endgadget.

Det vil betyde, at det store onlinebibliotek af PS3- og PSN-titler bliver beskåret kraftigt i den næste generation. De foreløbige planer lyder nemlig på, at Sony fra spil til spil vil vurdere, om ét ældre Playstation-produkt skal indgå i streamingtjenesten.

Forbrugerne bliver dermed efterladt med mange ubesvarede spørgsmål efter Sonys træk. Hvis din nuværende Playstation 3 holder op med at virke om 5-6 år, hvordan kræver du så din ret til at bruge dine indkøbte, digitale spil fra den nuværende konsolgeneration?

Eurogamer har bedt Sony svare på mange af disse spørgsmål, og vi afventer svaret med henblik på en afklaring.

Også konkurrenten Nintendo har haft besvær med at håndtere overgangen fra Wii til Wii U, når det gælder digitale spil. Du kan eksempelvis kun spille dine gamle Virtual Console-spil på en separat version af styresystemet, og kun efter noget besvær kan dine indkøbte licenser overføres via et SD-kort fra Wii til Wii U.

Journey - Trailer

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...