Eurogamer.dk

inFamous: Second Son er Sucker Punch's PS4-spil

Eurogamer har den første trailer parat

Det tredje inFamous-spil kommer først til Playstation 4.

Sucker Punch vender tilbage med et tredje spil i inFamous-serien, når vi bevæger os ind i næste konsolgeneration med Playstation 4. Med undertitlen Second Son læner dets udgangspunkt sig vældig op ad X-Men-tegneseriens grundidé om superhelte, der er på flugt fra en ond og undertrykkende statsmagt.

Hovedpersonen hedder denne gang Delsin Rowe, som ved et tilfælde opdager, at han har superkræfter og er i stand til at teleportere og camouflere sig. Det passer meget dårligt ind i hans omverden, hvor han i en overvåget storby bliver fulgt af tusindvis af overvågningskameraer. Statsmagten beslutter sig for at fange ham, men med Rowes evner er det ikke helt så ligetil. Tværtimod er Rowe en stor trussel mod det undertrykkende samfund.

Sammen med spillets annoncering har Sucker Punch udsendt den første videotrailer, som desværre virker for scriptet og planlagt til at være egentlige in-game-optagelser. Her ser du den pæne by blive hærget af flere eksplosioner, hvorefter Rowe kommer til syne.

På flugt fra magthaverne håber han at møde andre ligesindende superhelte, som kan nedbryde overvågningssamfundet og give borgerne deres frihed tilbage.

inFamous: Second Son foregår i amerikanske Seattle, som der bliver rig mulighed for at udforske. Endnu ved vi ikke, om spillet udkommer samme dag som Playstation 4, eller først senere.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...