Eurogamer.dk

De dårligste film baseret på spil

Wreck-it Ralph gør det godt - men andre film er knap så gode

Yes! De kan godt lide vores film!

I lyset af udgivelsen af Wreck-it Ralph mente vi at det var værd at tage et kig på nogle flere film baseret på spil. Det er jo ikke nogen hemmelighed at langt fra alle film baseret på spil er lige så gode, så derfor får i her en liste med nogle af de dårligste - så kan i selv bestemme om i vil undgå dem, eller se dem bare for at kunne grine af dem.

Det skal lige siges at dette ikke er en "top 3" - det er bare et udpluk af nogle af de film der ikke formår at leve op til det spil de er baseret på.

Den første film på dagens liste er Doom.

Filmen er baseret på id Studios spil fra 1993 hvor man tager rollen som en soldat der bliver udstationeret på Mars og bliver angrebet af dæmoner. Men denne handling synes folkene bag filmen åbentbart ikke var god nok - i stedet for dæmoner fra helvede får vi muterede mennesker som er gensplejset med aliens.

Og så er der scenen hvor man ser det fra hovedpersonens synsvinkel. På den ene side er det noget af det bedste i filmen - det er helt klart en hyldest til spillet det er baseret på - men på den anden side er det bare så søgt at proppe det ind i filmen at man sidder og krummer tæer og glæder sig til det slutter.

Det største problem med filmen er at de har kaldt den Doom - som en generisk aktionfilm ville den måske virker ok, men når den skal forestille at være filmatiseringen af et elsket spil så lever den bare ikke op til navnet.

Se FPS scene herunder.

Kommentarer (3)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...