Eurogamer.dk

BioShock Infinite får også et Season Pass

Rabat på tre DLC-pakker med baner, våben og isenkram

Modedillen med Season Pass flyder over på BioShock.

Assassin's Creed 3 har det. Max Payne 3 har også været der. Nu følger trenden med abonnementer på DLC-udvidelser over på det martsaktuelle BioShock Infinite.

2K Games planlægger at udgive et Season Pass, der vil koste 150 kr. til pc og Playstation 3, eller 1600 Microsoft Points til Xbox 360.

Sæsonkortet indebærer adgang til alle tre planlagte DLC-udvidelser til spillet. Vælger man at købe dem hver for sig, vil de i stedet koste i alt 2400 Microsoft Points eller ca. 210 danske kroner. Der venter altså en god trediedel i rabat.

Som et ekstra incitament får Season Pass-ejere adgang til en Early Bird Special Pack, der giver eksklusiv adgang til opgraderinger af våben, beskyttelse og helbred.

2K Games melder samtidigt med annonceringen, at de faktisk har påbegyndt arbejdet med DLC-udvidelserne selvom selve BioShock Infinite ikke er udkommet endnu. Det sker den 26. marts til pc, Xbox 360 og Playstation 3. Spillet er det tredje selvstændige BioShock-spil, som foregår højt i skyerne på den flyvende og borgerkrigshærgede Columbia-by.

Du kan læse Eurogamer.dks smugkig på BioShock Infinite for at høre meget mere.

Bioshock Infinite - Xbox 360

Kommentarer (2)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...