Eurogamer.dk

WWE-wrestling vender tilbage som WWE 2K14

Take-Two og WWE har indgået en aftale om fremtiden

WWE rykker ind under 2K-produktserien.

Take-Two og wrestlingforbundet WWE er nået til enighed om en femårig kontrakt, der sikrer den efterhånden 13 år gamle wrestlingspilseries fremtid. Oprindeligt tilhørte WWE-licensen THQ, men i forbindelse med deres nylige konkurs købte Take-Two licensen. Siden har de forhandlet med WWE om en strategi og vision for de næste fem års spil.

Kontrakten er offentliggjort af sportskanalen ESPN.

Det første produkt af parternes samarbejde bliver WWE 2K14, som principielt blot er THQ's planlagte næste WWE-spil med et nyt navn. Det viser dog, at wrestlingserien fremover bliver en del af 2K-spillene i stil med NBA 2K.

Udviklingen af alle fremtidige WWE-wrestilingspil vil fortsat sted hos japanske Yuke's, der har specialiseret sig i genren igennem utallige år. 2K Sports' Visual Concepts giver en hjælpende hånd med i færdiggørelsen af spillet, og det betyder, at Yuke's fremover kan drage nytte af 2K's teknologi.

Afskeden mellem THQ og WWE efterlod et økonomisk rod, hvor WWE manglede flere års royaltybetalinger. En del af aftalen mellem 2K og WWE er, at gælden eftergives mod at serien fortsættes. De helt præcise økonomiske detaljer fremgår dog ikke af ESPNs oplysninger.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...