Eurogamer.dk

Sony offentliggør PlayStation 4 og viser DualShock 4-controller frem

Men prisen er stadig ukendt

2

Sony har nu annonceret deres nye konsol - og som forventet hedder den PlayStation 4.

1

DualShock 4 controlleren.

De har desuden vist den nye PS4 kontroller frem - DualShock 4. Den ligner den prototype som blev lækket sidste uge, med en touchscreen på fronten og en PlayStation Move-lignende bar i toppen til at identificere spillere.

Som forventet er der en knap til at dele indhold og et stik til høretelefoner.

Share knappen lader dig gennemse dine sidste par minutters spil og dele det med andre.

Du kommer til at kunne download og opdatere spil selv når maskinen er i standby, og digitale spil kan spilles imens de bliver downloadet.

Hvis du finder et spil du kan lide på PlayStation Store kan du streame en demo af det takket være Sonys Gaikai teknologi. Du kommer også til at kunne streame dit gameplay til dine venner - en funktion som er linket til UStream og Facebook - og de kommer til at kunne sende beskeder til dig som dukker op på din skærm.

Remote Play er også med i systemet, og målet er at alle PS4 spil skal kunne spilles på Vita ved at streame fra konsollen til den håndholdte.

Der bliver mulighed for at koble sin telefon eller tablet til konsollen og bruge det som en sekundær skærm - fx til at vise kort eller andet information imens man spiller, eller til at skrive beskeder og køber ting fra PlayStation Store. Dette bliver muligt igennem PlayStation App, som udkommer til iOS og Android.

PS4 kommer med det nye PlayStation 4 Eye kamera - ligesom det forventes at Kinect 2.0 følger med når man køber den nye Xbox. PS4 Eye lader dig logge ind ved hjælp af ansigtsgenkendelse og lader dig styre spil med kropsbevægelser er stemmen. Det består af to kameraer så det kan se i 3D og fire mikrofoner så det kan opfatte hvem det er der taler. Desuden medfølger der et mono headset.

PlayStation - som et mærke - er ved at udvikle sig, forklarede Sonys Andrew House. Det kommer til at blive en oplagt platform for nye typer spil som episodiske spil - i stil med Walking Dead - og free-to-play spil.

"PS4 slipper fantasien løs," forsætter House. "Det er en idé med nok vision til at lede det evigtforandrende landskab."

Selve konsollen er dog ikke blevet vist frem, så det er stadig uvist hvordan den ser ud.

Med hensyn til udgivelse var den eneste information: "Ferien 2013". Der blev ikke nævnt pris.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...