Eurogamer.dk

PlayStation 4 kræver ikke konstant forbindelse til nettet

"Det sociale er vigtigt for os, men vi forstår at der er nogen folk som er asociale!"

Hvis Diablo 3 har lært os noget som helst, så er det at det ikke er alle der elsker idéen om spil der kræver at man har forbindelse til nettet.

Det er faktisk de færreste der kan lide at man skal være online.

Derfor er det en glædelig nyhed at Sony Computer Entertainment har besluttet at deres nye konsol - PlayStation 4 - ikke absolut skal være online hele tiden.

Til Sonys PlayStation 4 event blev der nævnt mange ting som helt klart gavner af at være forbundet til internettet - som fx at konsollen kan downloade spil imens den er i standby - men da vi talte med Sonys chef Shuhei Yoshida efter begivenheden fortalte han at det hele kunne tilpasses.

"Du kan godt spille offline, men der vil være gode grunde til at være forbundet," fortæller han. "Systemet har en lav-energi tilstand - jeg ved ikke hvad det officielle udtryk er - hvor systemet er i standby. I denne tilstand kan man downloade og opdatere, eller systemet kan vækkes ved hjælp af tablet, telefon eller PS Vita."

Men er disse ting valgfri?

"Ja, ja, man kan godt være totalt offline. Det sociale er vigtigt for os, men vi forstår at der er nogle folk som er asociale! Så hvis du ikke vil være forbundet med andre kan du godt slippe."

Sony har altid været gode til at lade folk tilpasse deres systemer - langt bedre en mange af deres konkurrenter - og der er ikke nogen grund til at forvente andet fra denne generation af konsoller.

Kommentarer (3)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...