Eurogamer.dk

Killzone: Shadow Fall på vej til Playstation 4

Vi har en trailer fra krigen mellem Vekta og Helghast

Det næste Killzone-spil hedder Shadow Fall og kommer til Playstation 4.

Til at demonstrere de grafiske muligheder i Playstation 4 viste Sony og Guerrilla Games det næste Killzone frem under nattens PS4-fremvisning. Med navnet Killzone: Shadow Fall bliver det næste officielle fortsættelse til FPS-serien, og det vil foregå 30 år efter begivenhederne i Killzone 3.

Her, i år 2381, befinder vi os i Vekta City, hvor krigen mellem Helghast og Vekta har delt byen i to vidt forskellige afdelinger med en mur midt imellem. Guerrilla indrømmede til gårsdagens presseshow, at de har været inspireret af Den Kolde Krig og Berlinmuren.

Som led i fremvisningen havde Guerrilla premiere på den første trailer, og Eurogamer er stolte af at kunne gengive den nedenfor. Her ser du den flotte Vekta-bydel, der pludseligt bliver ramt af en eksplosion og en intens ildkamp mellem angribende Helghast-tropper og overrumplede Vekta-soldater. Der er rigeligt af den klassiske Killzone-action, men også nye stealth-inspirerede træk ikke langt fra Dishonoreds gameplay.

Siden annonceringen er det blevet bekræftet, at Killzone: Shadow Fall bliver en premieretitel til Playstation 4. Det bliver sandsynligvis i slutningen af 2013 i USA og Japan og begyndelsen af 2014 i Europa

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...