Eurogamer.dk

Driveclub på vej til PS4 fra MotorStorm-udviklerne

Evolution Studios skal nu til at lege med rigtige biler

Et af de første bilspil til Playstation 4 bliver DriveClub.

MotorStorm-udviklerne fra Evolution Studios fortsætter i samme racingorienterede spor, når Playstation 4 får premiere enten i slutningen af 2013 eller begyndelsen af 2014. I forbindelse med gårsdagens Sony-show fremviste holdet et nyt spil, DriveClub, der er på vej til konsollen.

I modsætning til MotorStorm bliver der denne gang lagt vægt på realistiske og virkelighedstro biler, hvor især luksusmodellerne fra BMW indgik flittigt i den første trailer. På gameplayfronten er Evolution meget orienterede i retning af holdspil, for i spillet melder du dig ind i en virtuel klub og kæmper asynkront mod andre klubber.

Du tjener points hjem til dit hold ved at vinde løb og gennemføre små udfordringer, der dukker op undervejs (meget lig Need for Speed: Most Wanted).

Idéen har rumsteret hos Evolution i mere end ni år, men først nu har holdet fået medvind og teknologisk basis til at realisere deres drøm.

DriveClub vil naturligvis gøre flittigt brug af Playstation 4's evner. Eksempelvis er hvert enkelt hår i bilernes fodtæpper modelleret, så det kan kaste rigtige skygger og reagere på berøring.

Det er endnu ikke offentliggjort, om DriveClub bliver en premieretitel til Playstation 4 eller ej. Der er dog sluppet en flot trailer ud med de næsten fotorealistiske biler:

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...