Eurogamer.dk

Diablo 3 kommer til PlayStation 4 og PS3

Diablo 3 er på vej til PS4 og PS3

Det er officielt - Diablo 3 kommer til konsollerne. Det annoncerede Blizzard til Sonys PlayStation Meeting i nat. Spillet kommer både til PS3 og PS4 - og der blev ikke sagt noget om at det var eksklusivt til PlayStation, så Xbox udgaver er ret sandsynlige.

Annonceringen kom fra Blizzards Chris Metzen. Der blev ikke vist noget frem fra spillet, men Metzen sagde at det kørte flot på PS3 i Blizzards kontorer.

Den mest spændende nye funktion i Diablo er mulighed for 4 menneskers multiplayer på én skærm. "En sofa over dem alle," spøgte Metzen.

Han lovede også at styringen og brugerfladen var blevet optimeret til konsollerne, blandt andet med direkte kontrol af ens karakter. "Diablo 3 har aldrig været så nemt at spille," sagde han.

Ifølge den efterfølgende pressemeddelelse kommer PlayStation udgaven til at inkluderer alle de seneste opdateringer som PC udgaven har fået, som fx Paragon systemet og brugerdefinerbar Monster Power. Det berygtede Auction House med rigtige penge bliver dog ikke nævnt.

Konsoludgaven af Diablo 3 får sin formelle debut til PAX East i Bosten næste måned, den 22. til den 24. marts.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...