Eurogamer.dk

NVIDIA præsenterer GTX Titan

Også pc'en får next-gen teknologi

1.000 dollars koster det nye bæst fra NVIDIA.

Det er ikke kun Microsoft og Sony, der i øjeblikket arbejder på en 'næste generation' af grafikteknologi med Xbox 720 og Playstation 4. Chipproducenten NVIDIA har netop præsenteret den seneste serie Kepler-produkter i form af grafikkortet GeForce GTX Titan. Der bliver tale om et bæst selv i forhold til den nuværende superliga af grafikkort.

De første tal og benchmarks for kortet lyder bl.a. på 2.600 GPU-kerner, hvilket er 75% flere end den nuværende topmodel GTX 680. De får hjælp fra 6 GB GDDR5-RAM og bliver principielt i stand til at levere 4,5 teraflops i SP og 1,3 teraflops i DP.

Prisen bliver dog derefter, for i USA sættes kortet til salg for knap 1.000 amerikanske dollars. Briterne må slippe med 850 pund, og vi tør endnu ikke tænke på, hvad en retailudgave af kortet kan løbe op i i Danmark.

NVIDIA understreger også, at Titan-kortet har en fordel med sin lille størrelse og 'temperaturmæssige og akustiske fordele', som det lyder i pressemeddelelsen. Det gør komponenten til en mulig bestanddel af mange slim-pc'er og Steam Boxes, der ellers savner stærk grafik.

De første Titan-modeller slipper ud på det britiske marked den 25. februar via traditionelle pc-producenter.

Kommentarer (3)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...