Eurogamer.dk

Første trailer til Murdered: Soul Suspect

Opklar mordet på dig selv

1

Square Enix har lagt den første trailer ud til Murdered: Soul Suspect, deres mystiske nye spil.

Der er ikke meget at sige om filmen. Der er en person som falder ud af et vindue - som vi må formode er spilleren - imens en stemme taler hen over.

Square Enix har fortalt at målet med spillet er at opklare sit eget mord. Der er i øjeblikket et spil igang på spillets hjemmeside, Facebook side og Twitter som man kan deltage i imens man venter på Murdered: Soul Suspect.

Square Enix er udgiveren bag spilserier som Hitman, Tomb Raider, Deus Ex og Theif. De har fortalt at Murdered: Soul Suspect udkommer til PC, PlayStation 3 og Xbox 360 i starten af 2014. Det vides endnu ikke om der er planer om at udgive det til den næste generation af konsoller.

Kommentarer (2)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...