Eurogamer.dk

DayZ bliver opdateret hver uge

Små, men hyppige opdateringer, når spillet udkommer

Den selvstændige udgivelse af DayZ bliver målet for hyppige, nærmest ugentlige opdateringer.

Vi venter med spænding på den selvstændige stand-alone-udgave af DayZ, der stadig afventer en endelige udgivelsesdato. Til den tid kan vi dog glæde os over, at der ikke går længe imellem hver enkelt opdatering til spillet. Måske vil de endda komme ugentligt.

Det fortæller Dean Hall, der leder udviklingen af det meget ambitiøse projekt. Før var DayZ 'blot' et mod til militærsimulatoren ArmA 2, men næste gang udkommer spillet som sit eget spil med langt større ambitioner for netværk og indhold.

- Når vi udsender det, vil der være færre våben end i mod-udgaven. Men det betyder også, at vi kan fortsætte med at tilføje nye våben og genstande hver eneste uge. Vi planlægger denne proces i øjeblikket, og vi ved endnu ikke, hvad vi skal tage penge for. Der er mange problemer med DLC-udgivelser, som vi ikke ønsker at blive involveret i. Vi håber at salget går godt, så vi kan give en masse ting gratis, siger Hall.

Oprindeligt var december eller januar nævnt som mulige tidspunkter for DayZ's premiere, men det blev siden udskudt til et endnu ubestemt tidspunkt. Det er især ønsket om bedre grafik, et bedre inventorysystem og mere isenkram, der drev Dean Hall og co. til at vente.

I samme interview bekræfter Hall også, at det færdige spil understøtte private servers, så du selv kan blive garant for god ydeevne og troværdige medspillere. I første omgang vil det kun være muligt at have én figur på både private og offentlige servers, men med tiden, når der kommer mere styr på serverarkitekturen, vil DayZ kunne rumme flere.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...