Eurogamer.dk

Battlefield 4 vist frem bag lukkede døre

GameStop-chef siger bl.a. 'wow' om spillet

DICE har vist Battlefield 4 frem til større butikskæder.

DICE er nået så langt med udviklingen af Battlefield 4, at de i disse dage viser det næste skydespil frem bag lukkede døre til branchens største spillere. Chefen for en af dem, butikskæden GameStop, har snakket over sig og afsløret fremvisningen på sin Twitter-profil.

- Jeg så Battlefield 4 i dag, og jeg kan kun sige WOW! Tak for til EA for smugkigget. Glæder mig til alle kan se det, skriver Paul Raines, der er øverste chef for GameStop.

Han kommer dog ikke ind på, om det kun var en fremvisning til forretnings- og branchefolk, eller om der også indgik spilpresse, som snart kan fortælle mere til alle vi håbefulde gamere. Electronic Arts har før udtalt, at vi ville se det første glimt af det næste Battlefield-spil i løbet af dette kalenderkvartal.

En officiel betatest af Battlefield 4 ventes i løbet af efteråret, hvor der i første omgang er sikker adgang til folk, der forudbestilte Medal of Honor: Warfighter. Det får spilhjemmesiden GameStop til at spekulere i, at den færdige udgave udkommer i begyndelsen af 2014.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...