Eurogamer.dk

Amnesia: A Machine For Pigs udkommer 2. kvartal 2013

Spillet blev større end oprindeligt forventet

Udvikleren bag Amnesia - Frictional Games - har annonceret at vi kan forvente at Amnesia: A Machine For Pigs udkommer i 2. kvartal af 2013.

1

Grisenes opstandelse.

A Machine For Pigs - som udover Frictional Games udvikles af thechineseroom - skulle egentligt have været udgivet til oktober 2012, men det var dengang de havde andre planer med spillet. "Originalt troede vi at det ville være et kort eksperiment af et spil sat i Amnesias univers, men thechineseroom havde en større vision for spillet," forklarer Frictional på deres blog. "Som arbejdet skred frem dukkede potentialet for et meget bedre projekt op. Det vi endte med er ikke længere det vi først forestillede os, men et fuldt udviklet Amnesia spil. Anderledes end det originale, men helt klart ikke et kort eksperiment."

Med det i tankerne går det forrygende for projektet, og Frictional fortæller at thechineseroom har sendt den endelige udgave af spillet ind, så nu skal der bare finpudses før det kan udgives.

"Der er stadig en del arbejde der skal laves. Vi tester, justerer, optimerer, konverterer, oversætter og alt det der ellers er en del af at lave og udgive et spil. I øjeblikket forventer vi udgivelse i 2. kvartal af 2013."

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...