Eurogamer.dk

Windows Blue bekræftet af jobopslag

Fremover kommer Windows hvert år

Microsoft læner sig op ad Apples årlige OS-udgivelser.

Tilbage i november begyndte rygterne om en helt ny Windows-platform at florere. Frem for det traditionelle mønster, hvor der er gået mange år mellem eksempelvis XP, Vista og 8, ville Microsoft angiveligt læne sig op ad Apple's model med hyppige, mindre opdateringer af Windows-styresystemet. Styresystemet fik navnet Windows Blue.

Nu bekræfter et jobopslag fra Microsoft, at Windows Blue faktisk er på vej som en ny platform til både 'pc og andre systemer'.

- Windows Blue lover at bygge videre på og forbedre styresystemet, så det bliver lettere at bruge for alle til pc og andre systemer, lyder det bl.a. i stillingsbeskrivelsen.

Den ansatte vil indgå i Windows Sustained Engineering, der arbejder på brugergrænsefladen med touchteknologi, skræddersyning af layoutet og andre personlige muligheder.

Det fremgår dog ikke af opslaget, hvornår dette Windows Blue-system kan forventes at udkomme. Med årlige udgivelser kan det være, at Microsoft udsender Blue til efteråret som efterfølger til Windows 8.

Windows 8 vakte en del kritik i gamerkredse, da det forandrede den traditionelt åbne pc-platform i retning af en lukket butiksstruktur i stil med App Store. Gabe Newell fra Valve sagde eksempelvis, at det var deprimerende at opleve styresystemet. Læs meget mere om udviklernes reaktioner i Eurogamer.dks Windows 8 artikel.

Kommentarer (2)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...