Eurogamer.dk

Sandheden om Columbia

2K games laver documentar om Bioshock Infinites Columbia

Hvad er den mystiske Songbird?

Med kun 5 uger til udgivelsen af Bioshock Infinite ville det være en grov underdrivelse at sige at vi glæder os. De første spil var geniale på hver deres måde og vi har mindst lige så store forventninger til det næste spil i serien.

Derfor har vi fundet disse to film frem som skal hjælpe med at få jer andre gejlet op til udgivelsen af spillet.

Videoerne er lagt ud på YouTube af 2K Games - udgiveren af Bioshock Infinite - og er en documentar om byen Columbia. Altså en documentar som skal forestille at være lavet i den tid som spillet nu engang forestiller at foregå i.

Den første af videoerne har fokus på afsløringen af Columbia i 1893 og dens skaber Zachary Comstock.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...