Eurogamer.dk

Pachter: Nintendo rammer ved siden af med Wii U

Analytikerens skepsis fortsætter

Michael Pachter er fortsat ikke venligt stemt overfor Wii U.

Den kendte spilbrancheanalytiker, Michael Pachter, fortsætter sin skepsis over for Nintendos position i den kommende konsolgeneration. En skepsis, som han sidst bragte til torvs i et interview i slutningen af januar.

Denne gang er kritikken dog noget hårdere. Pachter mener, at Nintendo har trådt alvorligt ved siden af med Wii U, og at de næppe kan rette op på fejltagelserne. Udtalelserne kommer på baggrund af, at Wii U's spilsalg kun tegner sig for 1,6% af det samlede spilsalg i England.

- Jeg mener, at Nintendo har ramt ved siden af med Wii U. Den er ikke anderledes nok end Xbox 360 og PS3, og gameplayet i sig selv er så unikt som da Wii udkom. De har lavet en fejl, som de ikke kan rette op på, udtaler Pachter.

- Deres håndholdte forretning kan heller ikke redde dem fra at blive ædt op af mobiltelefoner og tablets, uddyber han senere.

Fra en rimelig premieremåned i november er det gået ned ad bakke for Nintendo i USA, hvor der i januar måned kun blev solgt 40.000 konsoller. Nintendo selv har nedjusteret sine forventninger betragteligt i forhold til tiden før Wii U fik premiere på markedet.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...