Eurogamer.dk

Give away: Call of Duty: Black Ops II

Update (26 feb): de rigtige koder er kommet fra Activision. Vi giver et spil + DLC væk hver dag de næste 4 dage og det er ikke svært at få et

Du ved sikkert hvordan det er: lige pludselig har du bare en masse spil som du ikke ved hvad du skal bruge til. Ja, præcis, det skete for os også! De skal ikke samle støv (digitalt støv) så vi giver dem videre til jer.

Med andre ord så har vi har fået en bunke Steam koder (dvs PC) forærende af Activision (ok fem, men det er også en slags bunke?) og det betyder at vi i denne uge giver vi een væk hver dag.

Så der er en konkurrence. En video konkurrence...

Vi spørger hver dag til noget der sker i nedenstående video og du svarer så hurtigt du kan i kommentar feltet og, forudsat at jeg løsrive mig fra den totalt geniale nye patch til Combat Mission: Beyond Normandy, vælger jeg lige en vinder og hvis det er dig får du koden i en besked her på EG. Dagens spørgsmål bliver postet når det bliver postet.

Dagens spørgsmål (24 feb) er: Combat Mission er virkelig et fremragende spil. Beklager forsinkelsen. Der er een kode tilbage. Idag spiller vi ikke helt safe: Omkring fyrre sekunder inde i videoen er der et shoot-out på en bro. Hvormange skud har han i geværet da det starter?

Kommentarer (85)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...