Eurogamer.dk

To fede Mario-"efterligninger"

Den italienske blikkenslager skal nu klare sig som testperson

Når et spil har lige så meget succes som Mario har haft det gennem tiden er det slet ikke underligt at der kommer nogle efterligninger og variationer - ofte med meget svingende kvalitet. Vi er faldet over nogle fede udgaver af Mario som vi vil dele med jer i dag.

Det første er Mari0.

Mari0 er en kombination af Mario og Portal. Forstil dig Super Mario Bros, men hvor du har et Portalgevær og med mulighed for at spille co-op med 3 venner (hvis du har nogle USB controllere).

Spillet er lavet af Stabyourself. Det er endnu ikke helt færdigt, men man kan downloade spillet til Windows, Linux og Mac OS fra deres hjemmeside. En kommende opdatering til spillet kommer til at tilføje online multiplayer, men der er ingen dato for opdateringen endnu.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...