Eurogamer.dk

Skylanders og Infinity får konkurrence fra Hasbro

Legetøjsproducenten laver B-Daman-legetøjet til en Skylanders-kopi

Disneys Infinity og Activisions Skylanders får snart konkurrence fra legetøjsproducenten Hasbro.

Tidens store ungdomsdille, Skylanders, hvor du slutter figurer til et konsolspil og åbner op for store, virtuelle verdener, får nu yderligere konkurrence fra den verdenskendte legetøjsproducent Hasbro. For ikke nok med, at Disney lancerer Infinity-produkterne i løbet af sommerferien som direkte konkurrent til Skylanders, så vil Hasbro lave en tilsvarende produktserie baseret på det japanske B-Daman-legetøj.

I stil med Skylanders og Infinity drejer det nye produkt sig om nogle plastikfigurer, der kan åbne op for virtuelt indhold på elektroniske platforme. De første udgaver af B-Daman-legetøjet er netop vist frem på American International Toy Fair i New York. Serien er udviklet i forlængelse af en ny tegnefilms-tv-serie, der får premiere til efteråret i USA.

Kernen i B-Daman bliver adskillige apps til mobiltelefoner og tablets, hvor du kan scanne indkøbte figurer og på den måde åbne op for virtuelle tjenester og verdener. De forskellige figurer kan bruges til kampe mod dine venner på kryds og tværs af programversionerne. I modsætning til Infinity og Skylanders kommer der ingen spil til de større konsoller, så ambitionsniveauet er ikke helt på højde med Disney og Activision.

Efter planen kommer app'en til efteråret sammen med de første legetøjsfigurer. Ud over at kunne scanne hver figur følger der også en éngangskode med, som kan bruges til at låse op for virtuelt indhold på B-Damans hjemmeside.

For konkurrenternes vedkommende udsender Disney som nævnt sine Infinity-produkter til sommer, mens det næste Skylanders-projekt hedder Skylanders Swap Force fra Activision.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...