Eurogamer.dk

Salget af Wii U styrtdykker i USA

Nintendo ligger 38% under hvad Wii'en formåede i samme periode

57.000. Så få Wii U-konsoller blev der solgt i USA i januar.

Stemningen omkring Wii U'ens premiere i USA har været lunken til depressiv i november og december, især efter meldingen fra Nintendo om, at de selv forventer et væsentligt lavere salg end oprindeligt antaget.

Nu viser brancheanalytikerne NPD Groups tal for januar måned dog, at salget af konsollen er langt, langt værre end de fleste havde forventet. En kilde fortæller til GameSpot, at der kun blev solgt 57.000 Wii U-konsoller i USA i januar måned.

Dermed ligger antallet 38% lavere end det, Nintendo kunne præstere med den oprindelige Wii i januar måned 2007, hvor konsollen også havde haft en måned på bagen. Prisforskellen var dog på 100 dollars i Wii'ens favør.

Til sammenligning blev der her i januar solgt 281.000 af den aldrende Xbox 360-konsoller, selvom sammenligningen selvfølgelig ikke er helt fair med Microsofts lavere udsalgspris i mente.

På softwaresiden er forbrugernes interesse fortsat størst for Wii, når man sammenligner mellem de to Nintendo-konsoller. I de tilfælde, hvor et spil i januar udkom til begge maskiner, solgte det væsentligt flere kopier til den oprindelige Wii (som dog har noget større udbredelse).

Du kan læse meget mere om konsollen i Eurogamer.dks Wii U-kanal.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...