Eurogamer.dk

Take-Two har købt WWE wrestling

THQ er gået konkurs, og nu bekræfter Take-Two deres landgang i wrestling

"THQbehageligt", som ville Asbjørn Riis have sagt.

Alle fans af moderne, sveddryppende wrestling-sæbeoperaer behøver ikke frygte for WWE Wrestlings videre overlevelse på konsollerne. Trods THQ's konkurs vil licensen og arbejdet på WWE-spillene gå videre, men det bliver Take-Two, der fremover tager sig af spillene. Udgiveren bekræfter nu at have købt rettighederne som en del af THQ's konkursbo.

Nyheden om Take-Twos overtagelse af WWE kom frem for nogle uger siden, men nu bekræfter GTA-firmaet deres overtagelse.

Alle wrestlingspillene vil stadig blive udviklet af japanske Yuke's, som faktisk har gjort det siden år 2000 på et hav af forskellige konsoller. Take-Two vil også forsøge at trække mange THQ-ledere tilbage i projektet for at sikre en stabilitet i overgangsfasen.

Op til THQ's konkursbo krævede både WWE-firmaet og Yuke's et samlet millionbeløb på mellem 30 og 60 mio. amerikanske dollars i tabte royaltybetalinger. Det var angiveligt en stor del af grunden til, at THQ måtte dreje nøglen om og smide alle sine spilserier i alverdens retninger.

Take-Two vil bruge deres juridiske kræfter til at begrænse regningen, nu hvor udsigten til flere indtægter kommer på banen igen.

Blandt de øvrige THQ-serier blev Company of Heroes solgt til SEGA, Saints Row til Koch Media og Homefront til Crytek.

Det seneste wrestlingspil, WWE '13, udkom sidste november. Eurogamer har ikke hørt nærmere om en 2014-udgave, men det er vel et spørgsmål om tid, før det kommer på bordet fra det nye partnerskab.

WWE 13 Attitude Mode trailer

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...