Eurogamer.dk

The Last of Us udskudt indtil juni

"Det længste spil Naughty Dog nogensinde har lavet"

Overlevelsesspillet The Last of Us er blevet udskudt indtil den 14. juni fortæller Naughty Dog.

Creative Director på spillet, Niel Druckmann, siger at forsinkelsen af skyldes spillets enorme størrelse. "På mange måde er det muligvis Naughty Dogs mest ambitiøse projekt til dato - et helt nyt univers og en helt ny gruppe karakterer, nyt teknologi og en ny genre for slet ikke at nævne at det er det længste spil Naughty Dog nogensinde har lavet," skrev han på PlayStation Blog.

"Da vi gik ind i de endelige faser af udviklingen af The Last of Us gik det op for os hvor stort Joel og Ellies rejse er. Men i stedet for at springe over hvor gærdet er lavest eller at gå på kompromis med vores vision, tog vi den hårde beslutning at spillet fortjente nogle ekstra uger for at sikre at alle detaljer i The Last of Us levede op til Naughty Dogs høje standarder."

Husk også at læse vores eksklusive førstehåndsindtryk af The Last of Us, da vi spillede en demo bag lukkede døre i Los Angeles tidligere på måneden.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...