Eurogamer.dk

Mannocks død - en Rise of Flight-video

Følg esset fra 1. Verdenskrig på hans sidste mission - optaget i Rise of Flight iblandet klip fra ægte film

Vi faldt lige over denne Youtube video.

Det er en fiktionel fortælling om Mannock, et britisk flyver es fra den Store Krig, der efter 60 luftsejre over tyskerne når til vejs ende...

Filmen er primært optaget inde i Rise of Flight, den fedeste WW1 flysimulator der findes pt., men mixet med klip fra dokumentar filmen Aces Falling.

Resultatet er yderst effektivt og ret dramatisk.

vi anmeldte Rise of Flight for nogle år siden, men der er sket meget i spillet siden. Der er kommet mange nye fly og et nyt kort der bl.a. indeholder den Engelske Kanal med alt hvad det indebærer af skibe og flyvemaskiner med pontoner. Holdet bag er lige blevet hyret til at lave det næste Il-2 spil... stay tuned. Det bliver godt.

Hvis man er en lille smule romantisk indstillet, må overgive sig til de små fly. Udefra er de malet i skrigende farver. Militær ensretning var ikke helt slået igennem i luftvåbnet under 1. Verdenskrig og piloterne, der var individualister, kunne, når de havde opnået et par kills, male deres fly som de ville. I ROF er de ekstremt charmerende og lækkert afbildet. Cockpittet på alle flyene er afbildet med en utrolig detaljegrad. Papir og træværk og bitte små motorer, der lyder som plæneklippere. Et eller to notorisk upålidelige maskingeværer , der bare peger lige ud, vinden der suser og et fly, der kan vende på en to-krone. En fart på 130 km i timen var dengang ekstrem og når man sidder i en flyver, der bliver holdt sammen af ståltråd og karton, er det som om man var der selv.

God fornøjelse med filmen om Mannocks sidste flyvetur.

Kommentarer (2)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...