Eurogamer.dk

Dead or Alive tilføjer brystrystende funktion

Tecmo giver deres fans hvad de vil have

Hvis du ryster din, ryster jeg mine...

Det er ikke nogen hemmelighed at en stor del af fokus i Dead or Alive spillene er de letpåklædte kvinder. Det er også fint nok - det har da sin charme at kunne vælge hver sin topmodel og så gå i totterne på hinanden.

Man kan bare godt gå hen og føle at det er lidt for meget. Som fx når de i den seneste patch har indført en ny funktion der benytter sig af bevægelsesstyringen i Six Axis kontrollerne. Kan du gætte hvad det er?

Hvis du gættede på noget er havde reel funktion i spillet tager du fejl. De har gjort det muligt for dig at ryste din karakters bryster ved atvryste din kontroller (fundet af GameFaqs via Kotaku). Umiddelbart har man mest lyst til at sige at Tecmo har sunket for lavt.

Men man skal ikke være for hurtig til at pege fingre. Tecmo har nemlig for længe siden været ude og sige at der kun er så meget fokus på bryster i deres spil fordi deres fans har ønsket det.

"Vi fik faktisk meget feedback fra folk som spillede det som sagde, 'vi vil have større bryster. lav flere karakterer med det.' Det var lidt en overraskelse," fortalte direktør Yohei Shimbori til Gamasutra tilbage i september.

Nu forventer i jo nok en film, og det skal i da ikke snydes for. Funktionen bliver vist frem fra omkring 1:10 - god fornøjelse.

Kommentarer (7)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...