Eurogamer.dk

The Last Guardian er stadig på vej

Det enormt forsinkede ICO-projekt er stadig på tegnebrættet

Makkerparret må vente lidt længere på at betage os.

Det næste spil fra japanske Team ICO, The Last Guardian, er fortsat meget forsinket og med en usikkr tidshorisont foran os. Alligevel får vi nu at vide, at det før eller siden vil dukke op på spilbutikkernes hylder. Det forsikrer spillets designer, Fumito Ueda, der instruerer og leder udviklingen af spillet via Team ICO. Du kan læse meddelelsen til udviklerens fans på Udeas egen hjemmeside.

- Som mange har hørt, forlod jeg Sony for noget tid siden for at prøve nye og kreative opgaver af. Men jeg arbejder stadig med The Last Guardian i en freelancerolle. Det er stadig under udvikling af et meget talentfuldt hold, lyder det på hjemmesiden.

Han vil dog ikke uddybe, hvor langt holdet er med The Last Guardian, og hvornår vi i givet fald kan regne med at spillet udkommer. Vi skal helt tilbage til E3-messen i midten af 2009 for at finde det første glimt af spillet, og siden er action-adventure-titlen gået fra den ene stille forsinkelse til den anden.

I The Last Guardian er hovedpersonerne et usædvanligt makkerpar bestående af en lille dreng og en stor grif. De skal sammen flygte fra forladt ruin, men der er mange fjender, der forsøger at splitte de to ad.

Måske bliver The Last Guardian en del af Sonys snarlige E3-event den 20. februar, hvor elektronikgiganten ventes at afsløre Playstation 4 for første gang -- sammen med en række idéer til den nye konsols spil.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...