Eurogamer.dk

Så dumme er rumvæsner

Man behøver ikke engang skyde dem

Alt dette skyderi er slet ikke nødvendigt.

Tilbage i slutningen af 2012 havde vores Martin Robinson mulighed for at afprøve Aliens: Colonial Marines - og han var ikke umiddelbart særligt imponeret. En af de ting han satte fingeren på var den kunstige intelligens.

"Det hjælper heller ikke, at den kunstige intelligens føles meget, meget svag," skrev han. "Alien-væsenerne farer frem og tilbage som forvirrede skabninger, og der er slet ikke samme kynisme og gruppevirkning, som man ellers kender fra dyrene i Alien-filmene."

En video fra Kotaku forsøger at vise hvor ringe den kunstige intelligens er.

Tilsyneladende glemmer Aliens alt om dig så snart du er løbet forbi dem.

Det er lidt svært at vide med sikkerhed ud fra denne film om det virkeligt er det der sker. Som der påpeges i kommentarer er det muligt at dette kan lade sig gøre fordi rumvæsnerne bliver optaget af at kæmpe imod ens computerstyret holdkammerater, som så bliver teleporteret frem til dig.

Hvis de Aliens ikke kan finde ud af at dræbe Marines skulle de måske overveje en karriere på Broadway - se selv i nedenstående film.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...