Eurogamer.dk

Kotaku: Ny Xbox kræver Kinect for at starte

Det forlyder, at kameraet følger med og er et absolut krav

Du kan måske ikke starte den næste Xbox uden at have Kinect slået til.

Der er stadig mange spekulationer og rygter i luften om den næste Xbox, så længe Microsoft lurepasser med at vise deres næste konsol frem for første gang. Men en ny rapport fra spilhjemmesiden Kotaku spår nu, at konsollen som noget helt nyt vil kræve et Kinect-kamera sluttet til for overhovedet at fungere. Kameraet følger dog med i pakken, når du køber konsollen.

Kotakus oplysninger stammer fra en kilde tæt på udviklingen af både den nye Xbox og Playstation. I udviklerkredse går Microsofts konsol under navnet Durango.

Efter sigende bliver det nye Kinect 2.0-kamera en væsentligt forbedret udgave af det eksisterende kamera til Xbox 360. Opløsningen er bedre, og det vil være muligt at skelne mellem seks forskellige personer. I øjeblikket kan Kinect-kameraet kun se to personer. Med ny teknologi kan kameraet også genkende ansigter, så man eksempelvis ikke behøver logge ind med et normalt brugernavn og adgangskode.

Beslutningen om at kræve Kinect-kameraet menes at være truffet, fordi det gør udviklerne mere sikre på at få en tilstrækkelig kundegruppe til Kinect-designede spil. Som bekendt er det langt fra hovedparten af Xbox 360-gamere, der overhovedet har det nuværende kamera, og det gør det mere risikabelt at lave spil til kameraets teknologi.

Du kan læse meget mere om den nye Xbox 720 konsol på Eurogamer.dks profil. Det forventes, at Microsoft vil vise det første frem til E3-messen i starten af juni.

Kommentarer (3)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...