Eurogamer.dk

Nu får PlayStation 3 endelig Skyrims Dragonborn DLC

Derudover Aliens, PlayStation AllStars karakterer og Anarchy Reigns

PlayStation 3 brugere kan nu endelig få fingrene i Dragonborn DLC til Skyrim. Man kan købe det på PlayStation Store idag til 134,95 kr. - men det kan fås til 59,95 i den næste uges tid.

Xbox 360 brugere fik udvidelsen før jul. Skyrims 2 andre udvidelser, Hearthfire og Dawnguard kommer til PS3 henholdsvis den 20. og 27. februar.

Aliens: Colonial Marines er desuden udkommet i digital form nu til 499,- kr. - eller 399,- hvis du er PlayStation Plus medlem. Spillet har ikke fået den mest imponerende modtagelse indtil videre, så medmindre du absolut må eje det kan vi anbefale at du venter indtil vores anmeldelse af det, som gerne skulle komme op i nærmeste fremtid.

Endvidere kan man få fingrene i Anarchy Reigns til kun 199,- og Vita spillet Wipeout 2048 er tilgængeligt gratis for Plus medlemmere.

Sidst men ikke mindst kan ejere af PlayStation All-Stars Battle Royale nu downloade de 2 nye karakterer Kat (fra Gravity Rush) og Emmet (fra Starhawk). Begge er gratis at få fat i de næste to uger. Hvis man er ville til at betale knap 15 kr. kan man få fat i en ny bane til spillet også - Heavenly Sword.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...