Eurogamer.dk

Bungie viser Destiny frem om få dage

Gigantprojektet fra Bungie og Activision bliver snart præsenteret

Efter Marathon og Halo er Bungie snart klar til at vise deres næste spil frem.

Bungie og Activision vil om få dage give os den første præsentation af spilserien Destiny, som ventes at blive en dominerende spilserie de næste mange, mange år fra de to parter.

Bungie har smidt en kort besked ud på sine officielle kanaler:

- Vores spil hedder Destiny. Om et par dage er vi parate til at give jer til de første glimt af vores vision for en storslået, ny verden, lyder det fra Bungie.

Efterfølgende har Bungie lagt et billede op fra en pressedag, hvor diverse elementer fra spilbranchen deltog for at se de første glimt af Destiny. Deres oplysningerne er dog forseglede af en stram tavshedsaftale.

Som vanen hører sig til fra store spiludgivere, har de søsat en stor kampagne på de sociale medier Twitter, Instagram, Facebook og Google+. Ingen skal føle sig forbigået.

Den korte tidshorisont tyder også på, at Bungie måske vil deltage i den forestående fremvisning af Playstation 4 den 20. februar. Fremvisningen af Destiny kan dog ske allerede på søndag den 17. februar, så det er om at holde et vågent øje.

Med Halo-serien var Bungie tæt forbundet med Microsoft i knap ti år. Det nye samarbejde med Activision forventes ligeledes at stå på i mange år fremover, da kontrakten mellem de to ikke går på et bestemt antal spil, men et bestemt antal år.

Destiny forventes at udkomme til Xbox 360, PS3 og pc. Måske dukker spillet også op til den nye konsolgeneration.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...