Eurogamer.dk

Aliens: Colonial Marines' har været flottere end det færdige spil

Se den afslørende video, der tydeligt viser forskellen

Gearbox' nye spil tiltrak folk pga. sin demo, men den var bevidst pænere end det færdige spil.

Ikke nok med, at der venter en stærkt kritisabel spiloplevelse, når du sætter Aliens: Colonial Marines i din spillekonsol og forsøger at overleve som marinesoldat i krigen mod Alien-horden. Du skal også leve med, at grafikken i den færdige udgave slet ikke er så flot som i den fremvisning, Gearbox lavede for godt et år siden.

Det viser sig ud fra en ny sammenligning, som VideoGamer.com har lavet. Denne sætter demo- og retailudgaverne op mod hinanden og viser en tydelig forskel på det spil, der netop er udkommet, og de nyere gameplayvideoer fra 2012.

Eksempelvis er mange lyseffekter og teksturopløsningen presset gevaldigt i bund. Det rejser spørgsmålet, hvor meget der er lavet om på de oprindelige idéer med spillet, inkl. de store bidrag fra andre udviklere end Gearbox. Ganske vist er den gamle video stemplet som et ikke-færdiggjort arbejde, men at så meget er skåret fra i det færdige produkt giver grobund for mange spekulationer og mistanker.

Gearbox har endnu ikke kommenteret den spændende afsløring, men Eurogamer har taget kontakt til dem for at få en forklaring.

Allerede i Eurogamer.dks Aliens: Colonial Marines smugkig lugtede vi færten af en stinker, men det færdige spil har vist sig at være endnu værre. De første anmeldelser af spillet haglede det ned for tekniske fejl og en kort singleplayerdel. Siden har mange dog fået interesse for multiplayerfunktionerne, som spillet lever videre på indtil de første patches kan rette de mest alvorlige fejl.

Her kan du se de to vidt forskellige spiloplevelser:

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...