Eurogamer.dk

Om fem år er alle Crytek-spil free-to-play

Crysis-udvikleren er lun på den nye forretningsmodel

Crytek vokser og vil gøre free-to-play til standard indenfor de næste fem-seks år.

Den tyske spiludvikler, Crytek, der står bag Crysis og vokser gevaldigt i disse år, planlægger allerede nu deres møde med fremtidens spilbranche. I et spændende interview udtaler firmaets øverste chef, Cevat Yerli, at firmaet vil omstille sig til den populære free-to-play-model og indbygge disse principper i alle spil, der udkommer om fem-seks år.

Det vil betyde, at Crysis-serien i år 2018 kan blive gratis at hente og spille, men koste mindre beløb for eksempelvis ekstra baner, gear og våben. Det er en måde at tjene penge på, som Sony har draget ind i FPS-genren med PlanetSide 2.

Udtalelserne er bragt i en samtale med GamesBeat.

- Vi har besluttet os for, at om fem til seks år skal alle vores AAA-titler indbygges i free-to-play-forretningsmodellen. Jeg er overbevist om, at allerede om to til tre år vil free-to-play være en så fremtrædende del af branchen, at de presser traditionelle butiksudgivelser, lyder det fra Yerli.

For at understøtte markedet vil Crytek udvikle sin egen distributionstjeneste i stil med Steam, hvor man skal kunne hente, spille og udveksle erfaringer til de mange spil, Crytek til den tid udgiver.

Det næste spil fra Crytek er Crysis 3, der har premiere den 22. februar i Europa. I forbindelse med spiludgiveren THQ's konkurs investerede Crytek i rettighederne til Homefront, som de nu udvikler en fortsættelse til.

Kommentarer (2)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...