Eurogamer.dk

Nintendo DS lever videre i Portal Mod

Imponerende overførsel af Valves spil til Nintendos hardware

1

'Still Alive' åbenbart...

Den originale Nintendo DS er efterhånden ved at være et forældet system. Den udkom i slutningen af 2004 og har siden modtaget 3 opdaterede udgave: DS lite, DSi og DS XL. Men det der for alvor gjorde den forældet var udgivelsen af Nintendo 3DS.

Men bare fordi et system ikke er det nyeste mere kan det sagtens stadig have en stor mængde brugere. Både Nintendo DS og Sonys PSP har en gruppe brugere som lægger meget tid i at udvikle deres egen software og spil til de håndholdte konsoller.

Tag fx Smealum, en fransk Modder som arbejder på at bringe Valves populære spil Portal til Nintendo DS.

Spillet er stadig i de tidligste stadier, men det er tydeligt at se i nedenstående video at der er mange ting der allerede fungerer. Portalerne fungerer som de skal, fysikken i spillet fungerer som det skal og knapper og diverse andre ting fungerer. Dog ser det ud til at Turrets ikke kan skyde endnu, og at spilleren ikke tager skade af at blive ramt af energibolde endnu. Der er stadig en del arbejde før projektet er klar til offentligheden.

"Dette er stadigt ekstremt tidlige optagelser fra spillet så lad være med at dømme det for hårdt," skriver smealum (via Kotaku). "Der er massere af debug funktioner til stede, som fx evnen til at flyve, se portaler igennem væge og at flytte Cubes fra stor aftand. Derudover skal man huske på at dette er filmet i en emulator som giver en god, men ikke perfekt efterligning. Derfor skal i være opmærkomme på at de fleste (men ikke alle) af de grafiske fejl som man ser i videoen ikke findes på det rigtige hardware (det ser i det hele taget meget bedre ud på DS)."

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...