Eurogamer.dk

Kølig modtagelse til Aliens: Colonial Marines

De første bedømmelser af Gearbox' spil er hårde

5/10 er en af de første karakterer til Colonial Marines.

Det ser desværre ikke ud til, at fadæsen fra Aliens Vs. Predator bliver afløst af succes med Gearbox' nye Aliens: Colonial Marines. De første anmeldelser af skydespillet giver det en meget hård medfart, som ellers er forbeholdt mange budgetspil og ultraforsinkede fiaskoer.

En af de første engelsksprogede anmeldelser er GamesTM, der har karakteren 4/10 til overs for spillet. Spilmagasinet beskriver bl.a., at selvom spillet fungerer på det praktiske plan, så er det drænet for den klassiske Alien-stemning og i stedet reduceret til et opkog af hjernedød action i en steril og uvedkommende verden.

Der er heller ikke meget ros fra det franske spilsite, PS3gen.fr, der har smækket et 5/10 på spillet. Hjemmesiden angiver at have set meget frem til spillet, men de blev mødt af stor skuffelse, da de lagde skiven i PS3-maskinen og testede spillet.

Endnu har de større engelsksprogede gamesites, eksempelvis vores søstersite Eurogamer.net, ikke lagt deres anmeldelser online.

Da Eurogamer for nylig fik en prøveversion af Aliens: Colonial Marines til vores smugkig, var vi heller ikke begejstrede for Gearbox' fortolkning af gyserfilmen.

Aliens Colonial Marines kommer til PS3, X360, pc og Wii U. Det kommer til de tre førstnævnte platforme i dag, den 12. februar.

Kommentarer (3)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...