Eurogamer.dk

Gas Powered Games dropper Wildman

Skrabede ikke nok penge sammen på Kickstarter

Dungeon Siege- og Supreme Commander-udviklerne fra Gas Powered Games har droppet deres lovende spilprojekt, Wildman, da spillet simpelthen ikke tjente nok på Kickstarter. Udvikleren stilede efter at skrabe 1,1 mio. amerikanske dollars sammen, men da projektet kun havde nået halvdelen med få dage igen, har udvikleren valgt at droppe hele idéen.

Konsekvenserne kan blive ret alvorlige for Gas Powered Games, der er i hårdt, økonomisk uføre og har haft Wildman som eneste livline til at få flere penge. Op til præsentationen af det nye spil afskedigede holdet hovedparten af sin stab, da de ikke kunne garantere månedlige lønninger. I stedet blev folk sendt hjem med beskeden om, at lykkedes det Gas Powered Games at skrabe nok penge sammen til Wildman, kunne de få chancen for at vende tilbage.

- Jeg har arbejdet på forskellige metoder til at få Gas Powered Games på ret kurs. Problemet er, at den det er svært at dele den slags arbejde andre. Til gengæld, hvis alt går vel, vil jeg have mange spændende nyheder at dele med jer i de kommende uger, skriver Taylor som led i meddelelsen.

Om det er en hentydning til, at Gas Powered Games har søgt mere traditionelle måder at finansiere sit spil på, eksempelvis via udgivere som EA eller Activision-Blizzard, forlyder der intet om.

Den daglige leder af Gas Powered Games, Chris Taylor, viste Wildman frem for nylig.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...