Eurogamer.dk

LittleBigPlanet- og MotorStorm-udviklere varmer op til PS4

To velkendte Sony-hold er parate forud for PS4-afsløringen den 20. februar

Media Molecule viser snart deres nye spil frem. Måske kommer det til Playstation 4.

Vi venter stadig på den første afsløring af Playstation 4, der ventes at finde sted til en Sony-begivenhed den 20. februar. Allerede nu begynder flere af Sonys mest trofaste hold at løfte sløret for kommende projekter, der formentlig kommer til Sonys nye konsol.

En af dem er Media Molecule, der har lagt en ny profil op på deres officielle hjemmeside. Det nye spil har ikke noget navn, men udelukkende et spørgsmålstegn som tegn på, at spillet afventer en officiel annoncering. Spørgsmålstegnet på MM's hjemmeside linker til en gammel musikvideo fra 1981 af Toyah Wilcox.

Med tidshorisonten og timingen op til Sonys mediebegivenhed har Media Molecules træk sat gang i rygterne om, at det nye spil kommer til PS4 frem for den nuværende Playstation 3. I det hele taget har Media Molecules rolle i PS3-udviklingen været omgæret af mystik, siden holdet overdrog udviklingen af LittleBigPlanet-spillene til Sumo Digital for nogle måneder siden.

En anden af Sonys velkendte udviklere, Evolution Studios, lægger også op til en ny spilpræsentation før eller i forbindelse med Playstation 4-fremvisningen. Holdets game director, Paul Rustchynsky, har søsat en nedtælling på Twitter. Siden 2006 har Evolution Studios udviklet fem MotorStorm-titler, senest til Playstation Vita, og mon ikke, at holdet i så fald skal lave et nyt kapitel til PS4.

Eurogamer dækker Sonys afsløring direkte, når vi rammer den 20. februar.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...