Eurogamer.dk

Gevaldige aktietæv til Sony

Elektronikgiganten har stadig ikke styr på forretningen

Sonys aktiekurs smed 10% i dag.

Sonys økonomiske kvaler fortsætter ufortrødent trods mange forsøg på at slanke omkostningerne og sælge overflødige aktiver fra. Elektronikgigantens seneste kvartalsregnskab bød på det ottende underskud i træk, og aktionærerne kvitterede øjeblikkeligt ved at sende Sonys aktiekurs ned med hele 10%. Det er det største fald på én enkelt dag i fire år for Sony.

Det skriver det amerikanske finanstidsskrift, Bloomberg.

Sidst Sony var i så store børsproblemer var i november 2008, hvor firmaet blev fanget i den globale finanskrises udbrud.

Sonys seneste kvartalsregnskab bød på et underskud på 116 mio. dollars og en omfattende nedjustering af forventningerne til den håndholdte Vita. Sony forventer at sælge tre mio. færre Vita-enheder end forventet i den kommende tid. Der er dog ikke planer om at skrotte platformen, da Sony fortsat vil tilstræbe et stabilt flow af kvalitetstitler fra Sonys egne og fra andre udviklere.

Næste skridt for Sonys spildivision er en mediebegivenhed den 20. februar, hvor alt peger på den første afsløring af Playstation 4. Det er dog ikke sikkert, om den nye konsol får premiere til vinter eller først til næste forår.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...