Eurogamer.dk

World of Warcraft bløder atter medlemmer

400.000 tabte siden pandaernes fremstorm

Folk vendte tilbage til Pandaria, men forlader nu WoW på ny.

World of Warcraft fik fornyet vand på møllen, da udvidelsespakken Mists of Pandaria udkom. Faktisk vendte op mod én mio. medlemmer tilbage til verdenen efter midlertidige ophold i konkurrerende spil som The Old Republic og EVE Online.

Desværre begynder tendensen med faldende medlemstal i World of Warcraft at vende tilbage, nu hvor premieren på Pandaria er kommet lidt på afstand. Siden det seneste højdepunkt har onlinerollespillet igen smidt 400.000 abonnenter for nu at ligge på 9,6 mio. aktive.

Det fortæller Activision i deres seneste kvartalsregnskab.

I september måned sidste år lå spillet på 10 mio. betalende kunder i kølvandet på Mists of Pandarias fremstorm. Der blev solgt 2,7 mio. eksemplarer af udvidelsespakken.

Det nuværende medlemstab går dog ikke nær så hurtigt som i 2011, hvor der i en tilsvarende periode fra juni til september røg 800.000 i svinget. Helt slemt gik det i en tremåneders periode op til august 2012, hvor Activision-Blizzard sagde farvel til én mio. spillere.

I løbet af de kommende uger forventer Blizzard at udsende en større opdatering, der igen skal vække interessen for World of Warcraft.

Kommentarer (2)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...