Eurogamer.dk

Japansk avis: PS4 vil koste 40.000 Yen

2.300 kr. før skatter og afgifter kommer ombord

En almen japansk avis har nyt om prisen på Playstation 4.

Forud for den snarlige afsløring af Playstation 4 fremgår det fra en japansk avis, at Sony sandsynligvis vil tage 40.000 yen for konsollen, når den udkommer i Japan.

Det kan regnes direkte om til 2.300 danske kroner, men med skatter, afgifter og jysk købmandskab bliver det sandsynligvis i omegnen af 2.999 kr., når maskinen lander i Danmark.

Det er den troværdige avis, Ashai Shimbun, der bringer nyheden.

Den japanske yen er i øjeblikket historisk stærk i forhold i forhold til den amerikanske dollar, og derfor er det svært at vurdere, hvad prisen i USA bliver omregnet til. En direkte omregning sætter prisen på $428, og selv hvis der bliver lagt afgifter oveni til et leje på $499, bliver Playstation 4 stadig 100$ billigere end da Playstation 3 udkom.

Sonys strategi forekommer altså at være aggressivt målrettet mod den næste Xbox.

Den 20. februar afholder Sony en pressebegivenhed i New York, hvor firmaet ventes at præsentere den nye Playstation 4 for første gang. Det vides dog ikke, om det blot bliver en præsentation af konsollen og nogle enkelte spil, eller om vi får hele humlen med premieredato og pris oveni.

I første omgang ventes det at PS4 udkommer i USA og Japan til efteråret eller vinteren, mens det første bliver tilfældet i Europa i begyndelsen af 2014.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...