Eurogamer.dk

Assassin's Creed får ny figur og ny tidsalder

Slut med Den Amerikanske Revolution og Connor

Ubisofts vildt populære serie går en ny tid i møde.

Der kommer et helt nyt Assassin's Creed-spil i år med en frisk historie, en frisk hovedperson og dermed et farvel til både Connor og Den Amerikanske Revolution fra Assassin's Creed 3. Spillet er skemalagt til at udkomme i Ubisofts nye finansår, som i princippet løber indtil april 2014. For alle praktiske hensyn er det dog sandsynligvis i oktober eller november, at vi får spillet at se.

Det er Ubisoft selv, der har afsløret fortsættelsen i forbindelse med deres seneste kvartalsregnskab.

- Vi forventer, at det bliver endnu et stort skridt fremad for serien. Det er fordelen ved at have flere hold i gang, der hver især får flere år til at arbejde på deres eget Assassin's Creed-spil, udtaler Yves Guillemot, øverste chef for Ubisoft.

Det er vigtigt at understrege, at der bliver tale om en selvstændig fortsættelse til Assassin's Creed og dermed en afsked med metoden fra Brotherhoods og Revelations, hvor Ubisoft udvidede én tidsalders spil. Ubisoft besluttede sig for år tilbage for at gøre AC til en årligt tilbagevendende serie. Det krævede, at organisationen blev ændret til at have flere sideløbende hold, der hver især på skift tog sig af seriens overordnede fortælling.

Assassin's Creed 3 har solgt ikke færre end 12,5 mio. eksemplarer siden sin premiere i slutningen af oktober.

Mens vi venter på nyt om det næste Assassin's Creed udsender Ubisoft første del af DLC-udvidelsen The Tyranny of King Washington den 19. februar. Her kæmper du mod en alternativ verdenshistorie, hvor George Washington ændrer USA's indledende styreform fra et demokrati til et diktatur. Derfor må du snigmyrde ham.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...