Eurogamer.dk

Se Nvidias Project Shield i aktion

Borderlands 2 med 60 FPS på håndholdt konsol - Ja tak

Nvidia har lagt en video ud hvor de viser Borderlands 2 på deres kommende Android-baseret, håndholdte konsol med Tegra 4 chip, Project Shield.

Spillet ser umiddelbart ud til at køre enormt godt, grafikken kører på højeste indstilling og der er ingen forsinkelser, men det er også i en optimal situation, hvor Shield streamer fra en kraftig PC på hjemmenetværk. Det er langt fra sikkert at streaming oplevelsen er lige så god når man er væk hjemmefra.

Vores egen Richard Leadbetter var temmelig imponeret over Project Shield i hans analyse af den, men han var dog bekymret for hvad den ville koste, hvor hurtigt den ville blive forældet og hvor lang batteritid den kunne have.

Project Shield udkommer i andet kvartal i år.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...