Eurogamer.dk

Bungie lover mere info om Destiny i den nærmeste fremtid

Og de gør det - som altid - med stil

Hvis du vil vide mere må du holde øje med siden.

I mindes muligvis at vi for en uges tid siden bragte en artikel med en video fra Bungies kundeservice.

De tidligere Halo udviklere har nu været igang med at lave film igen - og denne gang lover de information om deres kommende spil, Destiny.

For dem af jer som bor i en jordhule kan vi lige forklare hvad vi ved om Destiny indtil videre. Spillet foregår 700 år i fremtiden, hvor der kun er én by tilbage på jorden. Over den by hænger der et massivt rumskib, og ingen ved hvorfor den er der eller hvor den kommer fra. Det vides kun at den beskytter byen. Som spiller tager man rollen som "Ridder" med den opgave at beskytte menneskehedens resten mod angreb fra rumvæsner som konstant forsøger at trænge ind.

I filmen starter Bungies gentlemand Deej med at læse et brev fra en fan op - og opfordrer derefter til at man skal holde øje med Bungie.net da de snart vil afsløre mere om deres kommende projekt. Hemmelighedsfuld som han prøver at være hjælper det ikke noget når hans tiger så afslører at det er Destiny det handler om.

Man kan ikke lade vær med at sidde med en følelse af at formålet med disse film i sidste ende er at sørge for at folk husker hvem der lavede de første Halo spil - og på den måde sikre sig at folk vil spille Destiny når det engang kommer.

Skjult dagsorden eller ej, så forstår de da at få deres besked ud med humor og stil. Se det for dig selv i filmen nedenfor.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...