Eurogamer.dk

BioWare: "At kalde vores næste spil Mass Effect 4 ville være en bjørnetjeneste"

Næste spil kommer ikke til at have Commander Shepard i hovedrollen

BioWare ser helst ikke at man henviser til deres næste Mass Effect spil som Mass Effect 4. At kalde den det ville indebære at det er en efterfølger til Commander Shepards historie.

Dermed ikke sagt at det kommer til at være en forhistorie til den.

"At kalde det næste spil Mass Effect 4 eller ME4 er at gøre spillet en bjørnetjeneste og det virker til at skabe en del forvirring herinde," skriver BioWare Community Manager Chris Priestly på firmaets forum.

"Vi har allerede sagt at Commander Shepard trilogien er overstået og at det næste spil ikke kommer til at have ham/hende i hovedrollen. Det er den eneste information i har fået om spillet. Jeg ser folk skrive 'nå, de bliver nødt til at finde en slutning som passer i den eksisterende handling'. Nej, fordi spillet behøver ikke være en efterfølger. Eller en forhistorie. Eller en side historie. Eller have karakterer som i kender. Eller yaddayaddayadda."

Det næste Mass Effect spil er i udvikling hos BioWare Edmonton, som stod for Mass Effect 2 og 3's sidemissioner og Multiplayerdelen af Mass Effect 3.

Yanick Roy, chef for bioWare Montreal har siden præciseret Priestlys kommentarer, og har hintet til at selv om spillet ikke er en decideret efterfølger, kan det godt tænkes at spillet finder sted efter det der er sket i Mass Effect 3.

1

Kan Apple maps finde vej hjem til mig herfra?

"At tænke på det næste Mass Effect spil som Mass Effect 4 ville antyde at der var en form for linearitet, en direkte fortsættelse af gameplay og historie fra de forrige spil," skriver han. "Det betyder ikke at det der er sket i de første 3 spil og de beslutinger du har taget ikke bliver anerkendt, men det bliver formentligt ikke det som denne nye historie vil fokusere på."

"Hvis du havde 3 spil som handlede om en vigtig gruppe soldater i den amerikanske hær under første verdenskrig, og du derefter besluttede dig for at lave et spil om en anden gruppe soldater som var med i anden verdenskrig kunne spillene have meget til fælles," forsætter han.

"Du ville formentligt bliver nødt til at anerkende at begivenhederne under første verdenskrig påvirkede den næste verdenskrig, men du ville ikke nødvendigvis tænke på det som en efterfølger. Analogien er ikke fantastisk, men det jeg prøver at sige er at ME universet er så stort at vi ikke er begrænset til ét spor når det kommer til at finde på en ny handling."

Da han blev spurgt om det næste Mass Effect spil ville foregå i samme galakse, inkludere de samme racer og respektere de tidligere spils historie, antydede Roy at det ville.

"Det der gør spillet til Mass Effect er alien racerne, teknologien, historien osv. Du kan godt forvente at de går igen i det næste Mass Effect."

Noget mere håndfast information om spillet kan ikke forventes før om adskillige måneder.

"Tidligt i udviklingen ændrer ting sig så meget at enhver detalje som vi fortæller jer, ville vi blive nødt til at trække tilbage nogle få måneder senere. Jeg tror at vi hellere vil have noget konkret at vise frem før vi træder ind i søgelyset."

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...