Eurogamer.dk

XCOM-skydespillet er stadig på vej

Take-Two forsikrer os om, at ventetiden bliver brugt godt

Der arbejdes stadig på et XCOM FPS, siger Take-Two.

Det begyndte med nogle flotte screenshots og en spændende video, men siden er der blevet længere og længere imellem de friske meldinger om FPS-fortolkningen af XCOM. Nu forsikrer udgiveren bag spillet, Take-Two, at der stadig arbejdes med spillet, og at de nye planer lyder på en udgivelse inden for det næste års tid.

Forsikringen kom i forbindelse med udgiverens seneste kvartalsregnskab, hvor de redegjorde for nogle af det kommende års tiltag.

Arbejdet med det nye FPS foregår hos 2K Marin, der nu lover at få spillet ud på markedet mellem 1. april 2013 og den 31. marts 2014. Det vil i så fald betyde, at der kan være gået op til fire år fra spillets oprindelige annoncering til den færdige udgave kommer på markedet. Oprindeligt var det meningen, at XCOM skulle udkomme i marts måned sidste år.

I starten viste 2K Games spillet frem som et førstepersonsskydespil, hvor du skulle opklare en mystisk, sort substans' fremkomst i 50'ernes USA. Siden er der dukket rygter op om, at 2K i stedet vil udvikle spillet som et holdbaseret tredjepersonsskydespil i stil med Gears of War og Dead Space.

Der kom desværre ikke hentydninger til hvornår vi får mere at vide om XCOM-titlen. Indtil videre må man regne med, at det er på vej til både konsollerne og pc.

2K Marin stod senest bag BioShock 2.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...