Eurogamer.dk

Take-Two udelukker ikke GTA V til next-gen

Men satser butikken på PS3 og Xbox 360

Det er ikke udelukket, at vi ser Grand Theft Auto V til de nye konsoller.

Grand Theft Auto V bliver stadig udviklet med Xbox 360 og Playstation 3 som de primære platforme, og det bliver stadig den 17. september, der skal være den helt store premieredag på Take-Twos nye eventyr.

Men det betyder ikke, at Take-Two på forhånd vil udelukke en next-gen-udgave af spillet, som en analytiker åbnede muligheden for i en nylig analyse. Denne skal i så fald udkomme til Playstation 4 og den næste Xbox.

Det er Take-Twos øverste chef, Strauss Zelnick, der hverken ville be- eller afkræfte en next-gen-version af GTA V. Det skete i forbindelse med udgiverens seneste kvartalsregnskab.

- Med hensyn til strategien om 'current-gen' (PS3 og Xbox 360, red.) og next-gen, så er I nødt til at vente på at vi annoncerer noget. Men vi kigger os over skulderen. Jeg er ret overbevist om at arrogance hæmmer succes, så vi planlægger så godt vi kan, og jeg mener, at vi står rigtig godt positioneret, udtaler Zelnick.

Han er desuden fuldstændig overbevist om, at tvivlen ikke vil spille nogen væsentlig rolle for forventningerne og salgsprognoserne for Grand Theft Auto V. PS3 og X360 vil stadig blive betragtet som de primære platforme for spillet, og ifølge Zelnick er der ingen, der er parate til at vente et år på at få en next-gen-udgave frem for det første GTA V.

Spekulationerne om en next-gen-udgave af PS3 og Xbox 360 begyndte, da Take-Two skubbede den forventede forårslancering af GTA V til den 17. september. Det placerer spillet tættere på de næste Playstation- og Xbox-konsoller, der forventes at udkomme mellem efteråret og næste forår.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...