Eurogamer.dk

Ny video fra hackerspillet Quadrilateral Cowboy

Nu kan du også gå amok med 256K RAM

Blendo Games, der også stod bag Gravity Bone, Flotilla, Atom Zombie Smasher og Thirty Flights of Loving, har frigivet en video til det nye retro-hackerspil, Quadrilateral Cowboy. Armeret med et 56.6K modem og en laptop med hele 256 KB RAM, skal du hacke dig vej gennem spillets baner for at stjæle følsomme oplysninger til dine kunder.

Du skal lære en række teknikker i spillets kodesprog, som rent faktisk minder om ægte programmering. Med dine kommandoer kan du fx omprogrammere kameraer og lignende, så du ikke bliver opdaget. Der er cyberpunk og båndstationer for alle pengene, når det bizarre spil udkommer senere i 2013. Se den nye video herunder.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...