Eurogamer.dk

Kampen mellem voksen og barn

Med et lille twist hen imod slutningen

Bare kom an møgunge!

Hvem savner ikke af og til deres barndom? Friheden til at gøre lige hvad man ville, ingen forpligtelser. Man behøvede ikke bekymre sig om økonomi eller om hvad man skulle have til aftensmad. Der blev sørget for det hele.

Og ikke mindst masser af tid til at spille computerspil.

Men selv om man af og til kan savne sin barndom må man også indrømme at voksenlivet har sine fordele. Friheden til at bestemme over sig selv, mulighed for at tage sine egne beslutning. Derudover den frihed der kommer med at være ansvarlig for sin egen økonomi. Har du lyst til at bruge alle de penge du har til rådighed på at købe PlayStation spil? Jamen så er der ikke nogen der stopper dig (udover måske din egen sunde fornuft). Sidst, men ikke mindst, er der hele det romantiske område.

Men hvad er så bedst? Ville man være barn for evigt hvis man kunne - eller er der simpelthen for mange fordele ved at være voksen?

Det spørgsmål har CollegeHumor bearbejdet lidt i den følgende film. I filmen ser vi en kamp mellem voksenalderen og barndommen - men med et lille twist til sidst.

Videoen kommer fra en serie som de kalder 321 Fight. Udover den med voksenalderen og barndommen kan du fx se en kamp mellem Obama og Mitt Romney.

Kommentarer (2)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...