Eurogamer.dk

Crusader Kings II udvides med 'The Old Gods'

Paradox gør middelalderspillet endnu større med en ny pakke

Udvidelsespakken kommer inden sommerferien.

Strateginørderne fra Paradox Interactive brygger på endnu en udvidelse til Crusader Kings II. Pakken får navnet 'The Old Gods' og udvider tidsperioden i det i forvejen ret store strategispil. Det sker med en planlagt udgivelse i løbet af sommerferien.

Fremover kan du begynde anno 867 med særligt fokus på de hedenske stammer og folkefærd, der prægede denne periode af Middelalderen. For os danskere bliver det et tilbageblik på vikingetidens storhedstid, hvor du kan være med til at samle og udvide de danske bosættelser i England og Norge. Du kan også drage østpå og opleve grundlæggelsen af Rusland.

Den nye tidsperiode tilføjer knap 200 år til Crusader Kings II, der ellers har haft sit fokus på perioden fra 1066 til 1453. Ud over de nye stammer bliver oprørstropper mere fokuserede og udstyret med konkrete mål, så snart et oprør begynder. Du kan også stjæle og hærge erobrede byer og efterlade dem totalt ubrugelige for modstanderen, hvis du vil svække ham på længere sigt.

Til sidst bliver det også mere spændende at invadere rige byer, for du kan lave hensigtserklæringer forud for invasionen og se andre stammer og krigere melde sig under dine faner.

Du kan læse mere om spillet i Eurogamer.dks Crusader Kings II anmeldelse.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...