Eurogamer.dk

Sniper Elite V2 kommer til Wii U

"Endnu større taktisk dybde og fleksibilitet" takket være GamePad

1

Det er nu officielt at 505 Games spillet Sniper Elite V2 kommer til Wii U.

Stealth skydespillet sat i 2. verdenskrig kommer til at nyde godt af "endnu større taktisk dybde og fleksibilitet" takket være Wii Us GamePad.

"Hold styr på fjender og fælder, se hvor de er og hvad de gør, du kan endda holde øje med hvor stort et område dine bomber kan destruere - alt sammen med et hurtigt kigge på GamePade skærmen, og uden at forlade kampen overhovedet," skriver Rebellion, udvikleren bag spillet.

Jason Kingsley, chef for Rebellion, fortæller: "Sniper Elite er den slags spil for voksne som er perfekt til Wii U'ens specielle funktioner. Det har været en udfordring at få det til at fungere ordentligt, men takket være vores hold og den fantastiske hjælp fra vores partnere ved 505 Games mener vi at vi havde taget vores unikke gameplay til et helt nyt niveau."

Sniper Elite V2 til Wii U udkommer i løbet af foråret 2013.

2

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...